Monday, May 20, 2019

med εσωρουχα λευκωσια

med εσωρουχα λευκωσια

Μεγάλος νικητής της φετινής ευρωπαϊκής διοργάνωσης ECOTROPHELIA, αναδείχθηκε το προϊόν «AVOYOG Smoothie Beverage». Το AVOYOG Smoothie Beverage έφθασε στον Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό κατακτώντας την 1η θέση στον Εθνικό Διαγωνισμό ECOTROPHELIA, που διοργάνωσε για 7η συνεχή χρονιά ο Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων (ΣΕΒΤ). Το καινοτόμο προϊόν δεν είναι μόνο πεντανόστιμο, αλλά φέρει και την ελληνική υπογραφή, ενώ παράλληλα ενισχύει την υγιεινή διατροφή. Φτιάχτηκε από μία μικρή ομάδα φοιτητριών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, τις Ελένη Παρασκευοπούλου, Ειρήνη Παπαμιχαήλ, Ζαχαρούλα-Μαρία Ξανθού και Εύη Σαραντάκου, τον καθηγητή Πέτρο Ταούκη, την Δρ Ε. Δερμεσονλούογλου, την Δρ Β. Ανδρέου, ενώ σημαντική ήταν η συμβολή της γενικής διευθύντριας του ΣΕΒΤ.


https://gvctovlb.blogspot.com/2019/05/blog-post_51.html

https://mjpoxxjd.blogspot.com/2019/04/blog-post_84.html

Το «Avoyog Smoothie Beverage», είναι ένα ρόφημα που παρασκευάζεται από αβοκάντο ελληνικής καλλιέργειας και ορό στραγγιστού γιαουρτιού με προσθήκη πρεβιοτικών ινών και φυσικού αντιοξειδωτικού εκχυλίσματος και ξεχώρισε ανάμεσα σε 16 συνολικά συμμετοχές από ισάριθμες ευρωπαϊκές χώρες. Το αργυρό βραβείο απέσπασε το Ηνωμένο Βασίλειο για το προϊόν Yasai Cauliflower Rice Sushi, ενώ το χάλκινο βραβείο η Σλοβενία για το προϊόν On My Whey. Διακρίθηκαν επίσης η Γαλλία για την Καινοτομία και η Γερμανία για την Επικοινωνιακή Στρατηγική των συμμετοχών τους.


αποκριες κατασκευες

avoyog foto 1


Η «χρυσή» Eλληνική Oμάδα του ΕΜΠ


omada


Πέτρος Ταούκης, καθηγητής ΕΜΠ


καθηγητης


Έφη Δερμεσονλούογλου, ερευνήτρια ΕΜΠ


δερμε


Ελένη Παρασκευοπούλου, νέα πτυχιούχος Χημικός Μηχανικός ΕΜΠ


φοιτητρια


Βάσω Παπαδημητρίου, γενική διευθύντρια ΣΕΒΤ


σεβτ




med εσωρουχα λευκωσια
κλιση ostium λατινικα

No comments:

Post a Comment