Wednesday, January 23, 2019

διπλωμα οδηγησης για εξωτερικο

https://vstlxiuq.blogspot.com/2019/04/blog-post_90.html
διπλωμα οδηγησης για εξωτερικο
διπλωμα οδηγησης για εξωτερικο

Ο κ. Κρους στο βιβλίο του, 746 σελίδων, παρουσιάζει τον Φρόυντ με τεκμηριωμένα και λεπτομερή επιχειρήματα, ως έναν “έμπορο συναισθημάτων”, και πως ο ίδιος είχε παραδεχτεί στους έμπιστούς του, ότι οι περισσότεροι από τους πελάτες του ήταν πέραν θεραπείας και κυρίως τον ενδιέφεραν ως εργαστηριακά δείγματα.


Όχι μόνο αντιμετώπιζε τους ασθενείς του ως ινδικά χοιρίδια, χειραγωγώντας τα όνειρα και τα συμπτώματά τους για να ταιριάζουν στις θεωρίες του, αλλά πλούτιζε εις βάρος τους, αφού άφηνε το ρολόι να “τρέχει” σε πολύωρες συνεδρίες, για να υποστηρίξει έναν πλούσιο τρόπο ζωής.


Όπως είπε ένας σοκαρισμένος συνάδελφος του, "δεν θα ξεχάσει ποτέ τα ακριβή λόγια της απάντησης του Φρόυντ όταν ρωτήθηκε πώς αισθάνεται για τους ασθενείς του:« Θα μπορούσα να τσακίσω κάθε έναν από αυτούς».


φουτερ παναθηναικου

Θα μπορούσε κανείς να αναρωτηθεί γιατί ο Φρόυντ δεχόταν πελάτες. Η απάντηση σύμφωνα με τον Κρους, είναι απλή και περικλείεται σε μία λέξη: χρήματα.


https://owechqdj.blogspot.com/2019/02/blog-post_79.html

Ο Κρους ισχυρίζεται ότι τα προβλήματα του Φρόυντ άρχισαν στην παιδική του ηλικία, όταν η οικογένειά του μετακόμισε σε μια εβραϊκή φτωχογειτονιά στη Βιέννη διαποτίζοντάς τον με την επιθυμία να πάρει αποστάσεις από τις ρίζες του και με μια ακατανίκητη δίψα για πλούτο κι δόξα. Ο Αμερικανός καθηγητής συνάγει το συμπέρασμα ότι όταν έλειπαν οι γονείς του Σίγκμουντ και άφηναν στην επίβλεψή του τα μικρότερα αδέλφια του, εκείνος κακοποιούσε σεξουαλικά τη νεότερη αδελφή του.


Ήταν, λέει, ερωτευμένος με τη μητέρα του, αφού, όπως παραδέχθηκε αργότερα στο φίλο του Βίλχελμ Φλις: «Βρήκα στην περίπτωσή μου το φαινόμενο να είμαι ερωτευμένος με τη μητέρα μου και να ζηλεύω τον πατέρα του και τώρα το θεωρώ ως συμβάν που σημάδεψε την πρώιμη παιδική μου ηλικία».


Ο φίλος του Φρόυντ είπε αργότερα γι’ αυτόν ότι «ο άνθρωπος που διάβαζε τις σκέψεις, ουσιαστικά προέβαλλε τις δικές του σκέψεις στους άλλους».



λενα μαντα φρασεις

No comments:

Post a Comment